T-techniek.be


Bogaardestraat 173 9990 Maldegem
0472/455051 Klik om te bellen

Over T-techniek.be

Waarom is T-techniek.be de beste keuze voor jou?

Wij zijn een klein bedrijf dat energiebesparende toepassingen biedt op het vlak van verwarming en zonnesystemen. Wij verzorgen zowel de plaatsing van de toestellen als het onderhoud. We werken met topmerken zijnde Vaillant en Hisense/Hitachi. Bij ons staat de klant centraal. De prijs die we vooraf bespreken op de offerte is ook de prijs op uw factuur. We vinden het belangrijk dat er achteraf geen bijkomende kosten zijn voor onze klanten. We willen graag een goede service bieden aan onze klanten, daarom hebben we er voor gekozen om ons bedrijf klein te houden.

Meer over T-techniek.be:

Wij passen energietechnieken toe op maat van de klant met als doel de energiefactuur te verminderen en uiteraard met oog op de beste prijs kwaliteit verhouding.

Wat kan T-techniek.be je bieden?

Wij willen een klein bedrijf blijven waar de klant “centraal ” staat . Een aanspreekpunt van offerte tot eindfactuur, de zaakvoerder komt langs om een gedetailleerde offerte op te stellen met een vaste prijs en een plaatsingsdatum. De werken worden door zaakvoerder zelf uitgevoerd en opgeleverd . Na plaatsing kunnen wij de installatie verder onderhouden met een eigen onderhoudstechnieker.

Foto's

Hisense buite
Vaillant zonneboiler aurostep en VCW ketel
Hisense vloermodel

T-techniek.be in het kort

Verkoop van

Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

Logo T-techniek.be

T-techniek.be

T-techniek.be


Bogaardestraat 173 9990 Maldegem
0472/455051 Klik om te bellen