Flex-C


Louis Delebecquelaan 18 9051 Sint-Denijs-Westrem
+3294307670 Klik om te bellen

Expert in energie en energieverbruik
Technische onderhoud door geschoold personeel
Wij zoeken steeds naar een betaalbare oplossing

Over Flex-C

Flex-C, Your Property Support Agency

Uw woning of gebouw waardevoller en duurzamer maken? Dat kan door professioneel onderhoud van alle aspecten van uw gebouw. Flex-C is actief in de sector van Facility Services, met focus op technisch én bouwkundig onderhoud.

Airco's en warmtepompen geven uw woning een hedendaags comfort voor koeling en verwarming. Deze technieken vragen installatie en onderhoud door specialisten zodat u kan genieten van de meest efficënte en effectieve werking van uw installaties.

Wij installeren en onderhouden alle HVAC-installaties volgens de meeste strenge normering. Door onze brede expertise in innovatieve HVAC-technieken, krijgen gebouwen en installaties een langere levensduur met een energieverbruik dat onder controle blijft. Een kwaliteitsvolle uitvoering en opvolging van de werken hanteren wij als standaard.

Alle bijhorende bouwkundige ingrepen die bij de installatie en het onderhoud van technieken horen, nemen wij mee in onze aanpak.

Gespecialiseerde koeltechniekers

Al onze technici worden permanent geschoold en beschikken over actuele attesten in HVAC-technieken. Een aantal technici zijn gespecialiseerd in airco en warmtepompen.

Premium partners in airco en warmtepompen

Wij werken intensief samen met onze partner DAIKIN voor de installatie en het onderhoud van premium airco's en warmtepompen.

Het Flex-C team staat steeds klaar voor u

De voorbije jaren bouwden wij een ruim en trouw clienteel op in de private sector voor plaatsing en onderhoud van airco's en warmtepompen. Daarnaast zijn wij actief in de openbare sector voor onderhoudscontracten op vlak van techniek en bouwkunde.  Onze werking is ingesteld op een 24/7 service met permanentie voor urgente interventies. Op onze website kan u naast meer informatie ook een gratis offerte voor airco en/of warmtepompen aanvragen. 

Onze klanten staan steeds centraal en kunnen rekenen op een professionele service.

Foto's

Flex-C, Your Propery Support Agency

Flex-C in het kort

Verkoop van

Mobiele airco's
Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Lease / huur mogelijkheden

Ja

Onze locatie

Logo Flex-C

Flex-C

Flex-C


Louis Delebecquelaan 18 9051 Sint-Denijs-Westrem
+3294307670 Klik om te bellen