Delta-Temp nv


Lange Ambachtstraat 13 9860 Oosterzele
09/362.74.87 Klik om te bellen

Over Delta-Temp nv

Delta-Temp is één van de grootste spelers binnen de BeNeLux en Duitsland op gebied van tijdelijke comfortkoeling, proceskoeling, klimaatbeheersing en verwarming. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van mobiele airconditioners, chillers of ijswatermachines, luchtbehandelingskasten en mobiele verwarming. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gedreven vakspecialisten zijn wij uw trouwe partner voor al uw koeling- en klimaatbeheeroplossingen.


Onze expertise
We beschikken over één van de grootste huurvloten in Europa, waardoor wij steeds een antwoord hebben voor uw vraag. Onze expertise strekt zich uit over een breed aantal van industriële toepassingen: de voedingsindustrie, chemische en pharmaceutische sector, kunststof- en productie-industie, IT- en serverrooms, facility management, energie, automotive, gezondheidszorg,...


Flexibele oplossingen
Onze flexibele verhuursmodaliteiten bieden tal van oplossingen. Of het nu gaat om comfortkoeling, proceskoeling of verwarming: met onze weekcontracten kan u steeds kiezen voor korte of lange termijn en heeft u een perfect zicht op de kostenraming.


24/7 ondersteuning en eigen transport
Delta-Temp beschikt over eigen transportmogelijkheden waardoor wij zowel het transport als de levering (kraanafstand-ton) en installatie zelf kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden wij ook een 24/7-ondersteuning aan. Mocht er zich een storing voordoen aan een installatie, dan zijn onze techniekers binnen de kortste keren ter plaatse om het probleem op te lossen.

Deskundig advies
Heeft u een vraag? Aarzel niet ons te contacteren op het nummer 0800 25 25 6 of via info@delta-temp.com. Onze technici staan klaar om u met raad en daad bij te staan.

Foto's

Delta-Temp, jarenlange ervaring in het verhuren en installeren van airco-systemen en chillers

Delta-Temp nv in het kort

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Mobiele airco's
Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Lease / huur mogelijkheden

Ja

Onze locatie

Delta-Temp nv


Lange Ambachtstraat 13 9860 Oosterzele
09/362.74.87 Klik om te bellen