COOLAIR bvba - KMO zone Itterbeek


OUDE LIERSEBAAN 377 2570 Duffel
015 633 133 Klik om te bellen

Over COOLAIR bvba - KMO zone Itterbeek

Bij de installatie van een koelinstallatie vraagt U best advies van een erkend koeltechnisch bedrijf. Bij Coolair bent U aan het goede adres. Sinds de oprichting in 1996 is het bedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak in airconditioning, koeling, warmtepompen en ventilatie als erkend installateur en is 24/7 actief in gans België. Als Daikin Super Dealer en Daikin Altherma Partner kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden. Het Altherma systeem biedt u de absolute garantie voor comfort in uw woning. Dit unieke systeem geeft u de mogelijkheid om uw woning te verwarmen, het produceert warm water voor sanitaire doeleinden en het kan uw ruimte ook koelen. Kortom, het hele jaar door maximaal comfort.

U kan bij ons ook terecht voor de verhuur en verkoop van koelcellen en vriescellen, alsook verplaatsbare airco toestellen.

Onze firma is VCA en koeltechnisch gecertificeerd en onze herstellingsdienst is 24/7 actief in gans België.

Kortom, bent u op zoek naar een speciaalzaak in airconditioning, warmtepompen, koeling of ventilatie in uw regio? Dan is Coolair beslist degene die u zoekt ! Neem snel een kijkje op onze site en aarzel niet ons te contacteren met al uw vragen!

Foto's

Toonzaal - Magazijn - Kantoren

COOLAIR bvba - KMO zone Itterbeek in het kort

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Koelcellen
Mobiele airco's
Vaste airco's
Vriescellen

Installatie van airco's

Ja

Lease / huur mogelijkheden

Ja

Artikelen

'Excellente ondernemingen 2008 in de kijker'

Net als Bulo uit Mechelen maakte ook Coolair uit Lier kans op de titel van meest excellente onderneming van het arrondissement Mechelen. De airconditioningspecialist opent binnenkort als eerste bedrijf...

Onze locatie

Logo COOLAIR bvba - KMO zone Itterbeek

COOLAIR bvba - KMO zone Itterbeek

COOLAIR bvba - KMO zone Itterbeek


OUDE LIERSEBAAN 377 2570 Duffel
015 633 133 Klik om te bellen