sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • herentalsebaan 559
    2160 Wommelgem
  • 0496946412
  • Website

Guelinckx Klimatisatie

Wat is Guelinckx?

Guelinckx is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van koelinstallaties, airconditioning en warmtepompen. Guelinckx is ontstaan omdat wij toekomst zien in airconditioning, warmtepompen en koelinstallaties. Hierbij is onze missie om mensen een hoger rendement, betere betrouwbaarheid en maximaal comfort te bieden ten opzichte van hun huidige manier van koelen en verwarmen.

Waarvoor kunt u bij Guelinckx terecht?

Wij hebben een ruim assortiment in koel- en warmtebehoeften. U kunt bij ons dan ook terecht voor airconditioning, warmtepompen, service, onderhoud en installatie. Onze airconditionings en warmtepompen zijn groen in energie, hebben een hoge rendement, hoge kwaliteit, zijn laag in verbruik en worden aangeboden voor een competitieve prijs. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide onderhoud en snelle service aan. Hiermee zorgen dat uw installatie altijd naar behoren werkt.

Bij Guelinckx zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw airconditioning/warmtepompen en koelinstallaties. Met onze ervaring, ons oog van detail en onze fierheid in onze branche leveren wij altijd kwaliteit aan onze klanten. Onze systemen kunnen in de winter binnen 10 minuten de kamer verwarmen, en binnen enkele minuten in de zomer laten afkoelen. Wat wilt u nog meer?

Waarom kiest u voor Guelinckx?

Kwaliteit is belangrijk voor ons. Guelinckx levert dan ook alleen waar we 100% achter staan Met onze onderhoudsdiensten en serviceverlening zorgen wij dat u tevreden bent én blijft. Wij staan voor groen, dit blijkt uit al onze duurzame systemen. Bovendien gebruiken we niet voor niets een groen bedrijfslogo. Zo is in één oogopslag duidelijk waar wij voor staan.

Bent u op zoek naar een professionele partner die uw opdracht snel en goed uitvoert? Zoek dan niet verder. Bekijk onze website en maak vandaag nog een afspraak.


 


Guelinckx Klimatisatie in het kort

Installatie van airco's:

Ja

Verkoop van

  • Mobiele airco's
  • Vaste airco's

Lease / huur mogelijkheden:

Nee