Aktro Bv


Dikkebusstraat 9A 8954 Heuvelland
057444399 Klik om te bellen

Over Aktro Bv

Waarom is Aktro Bv de beste keuze voor jou?

Bij AKTRO BV plaatsen we uw airco / warmtepomp naar uw behoefte en wens. Dit na een grondige analyse van uw project. Airconditioning en warmtepomptechnologie biedt een hogere levenskwaliteit doordat het een positieve invloed heeft op verschillende zaken zoals de werkprestaties, de gezondheid en de nachtrust.

Meer over Aktro Bv:

Sedert jaren zijn wij een koeltechnische firma gespecialiseerd in koel en vriesinstallaties, melkkoeltanks, airco en warmtepompen. Wij staan bekend om onze goede service en kennis. Wij hebben een 24 uurs dienst die u te allen tijde kan raadplegen. Wij staan met drie servicetechniekers tot uw beschikking.

Wat kan Aktro Bv je bieden?

AKTRO BV is een dynamische zaak met reeds jarenlange ervaring in koeltechniek, airco en warmtepompen en veehouderij. Wij richten ons op koelinstallaties in verschillende sectoren als ook airco en warmtepompen bij particulieren en techniek voor de veehouderij. Wij zorgen voor een perfect afgewerkte installatie aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Een goede service en maximaal comfort zijn onze prioriteiten.

Wie gingen je voor?

Bij AKTRO BV steven we naar een 100% klantentevredenheid, we bieden een 24/7 service aan onze klanten. Een perfect afgewerkte installatie op maat, zowel voor airco/warmtepomp/koeltechniek/…

Aktro Bv in het kort

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Koelcellen
Mobiele airco's
Vaste airco's
Vriescellen

Installatie van airco's

Ja

Lease / huur mogelijkheden

Ja

Onze locatie

Logo Aktro Bv

Aktro Bv

Aktro Bv


Dikkebusstraat 9A 8954 Heuvelland
057444399 Klik om te bellen