AFA koeltechniek


Santvoortbeeklaan 25 2100 Antwerpen
+32487686448 Klik om te bellen

Over AFA koeltechniek

Waarom is AFA koeltechniek de beste keuze voor jou?

Onze gevarieerde capaciteiten en expertisegebieden omvatten een breed scala aan interesses in supermarktkoeling, levering en installatie van rekken, koelcellen, display-koelkasten, wandkoelingen, koeltoonbanken, diepvriezers en voor een centrale koelinstallatie, compressoren, verdampers en de installatiematerialen. Het bedrijf verkoopt ook de apparatuur, trolleys, manden en andere accessoires die nodig zijn in supermarkten en horeca branche.

Meer over AFA koeltechniek:

De ruggengraat van ons bedrijf is niemand minder dan ons goed opgeleide en ervaren technische team dat directe training heeft gekregen van de toonaangevende koelbedrijven zoals Arneg en Carrier die een gegarandeerde afwerking van de installaties vormen. Alle vestigingen hebben een eigen opgeleid technisch team.

Wat kan AFA koeltechniek je bieden?

AFA group B.V. is een gerenommeerde expert in het leveren van betrouwbare, efficiënte en innovatieve oplossingen voor de toekomst. Door onze op maat gemaakte services dienst kan elk bedrijf naar uitstekende resultaten leiden en onze steun aan alle klanten om topposities in de zakelijke sector te bereiken.

Wie gingen je voor?

supermarkten en horeca branche

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Koelcellen
Vaste airco's
Vriescellen

Onze locatie

Logo AFA koeltechniek

AFA koeltechniek

AFA koeltechniek


Santvoortbeeklaan 25 2100 Antwerpen
+32487686448 Klik om te bellen